Honderden oude en nieuwe vrijwilligers aan het werk tijdens NL-Doet

24 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Honderden oude en nieuwe vrijwilligers aan het werk tijdens NL-Doet

DORDRECHT - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart jongstleden waren honderden oude en nieuwe vrijwilligers bij 40 Dordtse organisaties aan het werk. NLdoet vormt voor hen een mooie aanleiding om met elkaar die klussen te doen waar gedurende het jaar geen tijd voor is.

Waardering
Het Vrijwilligershuis Drechtsteden, op de Spuiweg 93 in Dordrecht, ondersteunt vrijwilligers en hun organisaties. Om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken bezochten medewerkers van het Vrijwilligershuis diverse NLdoet projecten in Dordrecht en hielpen waar mogelijk een handje mee. Als bedankje deelden zij kortingsbonnen uit voor gebruik in de Letswinkel in Oud Krispijn.

Succes
Het succes van NLdoet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Nog geslaagder is het als mensen na een dagje NLdoet besluiten om vaker een dagje vrijwilligerswerk te doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.