Collecte opbrengst Amnesty meer dan 8000 Euro

25 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Collecte opbrengst Amnesty meer dan 8000 Euro

DORDRECHT - De collecte van Amnesty International, die van 1 tot en met 7 maart werd gehouden, heeft in Dordrecht 8077 euro opgebracht. In heel Nederland werd dit jaar 1,3 miljoen euro opgehaald voor het werk van Amnesty. De organisatie dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet.

Het was de dertiende keer dat de organisatie een landelijke collecte hield. Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige mensenrechtenorganisatie. Voor onderzoeken en acties ontvangt zij geen geld van overheden of van politieke groeperingen. Bijdragen van leden en giften, zoals tijdens de collecte, zijn voor Amnesty dus van groot belang.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.