Show Your Moves op het Leerpark

25 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Show Your Moves op het Leerpark

DORDRECHT - Dordtse jongeren worden uitgedaagd door professionele hiphop dansers. Twee professionele hiphop dansers komen donderdag 26 maart naar het Leerpark in Dordrecht voor een spectaculair optreden! Andreas Maintz en Chilton Galimo, bekend van Everybody Dance Now, starten de promotietour voor het EK HipHop, dat op 15 en 16 mei plaatsvindt in Sportboulevard Dordrecht, op het Leerpark.

Show Your Moves
Op 26 maart zijn de ambassadeurs Andreas Maintz en Chilton Galimo daar aanwezig om Dordtse jongeren te enthousiasmeren voor hiphop en ze uit te nodigen mee te dansen. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur dagen Andreas en Chilton leerlingen op het Leerpark uit om hun eigen dansmoves te laten zien. De inzet? Met deze moves kunnen tickets verdiend worden voor deelname aan de 1-tegen-1 battles tijdens het EK Hiphop. Ook maakt men kans op VIP-kaarten als men in de Aula van het DaVinci Collega met de dansers op de foto gaat. Daarnaast geven Andreas en Chilton twee fantastische optredens in de aula van het DaVinci College, om 12.15 uur en 12.45 uur.

Europese Kampioenschappen HipHop
Op 15 en 16 mei 2015 is Dordrecht wederom gastheer van een evenement met internationale allure, de Europese Kampioenschappen Hiphop. Tijdens dit spectaculaire evenement in Sportboulevard Dordrecht strijden ruim 700 dansers uit heel Europa voor de Europese titel. Entreetickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.ecfisaf2015.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.