Leerlingen van De Satelliet en Het Kristal bakken heerlijke pannenkoeken

27 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van De Satelliet en Het Kristal bakken heerlijke pannenkoeken

DORDRECHT -  Bewoners van De Sterrenlanden (Het Spectrum) keken er al reikhalzend naar uit: de Nationale Pannenkoekdag! Leerlingen van De Satelliet en Het Kristal kwamen naar het verpleeghuis in Sterrenburg toe om de bewoners te verwennen met heerlijke pannenkoeken.
 
Met spek, kaas, rozijnen, appel of stroop werden de platte baksels versierd. Een van de bewoonsters zit genietend te smikkelen: “Ik vind dit zo gezellig met de kinderen en dan maken ze ook nog eens zulke lekkere pannenkoeken!”

De achtjarige Sofie genoot ook. “Ik heb al heel wat pannenkoeken gebakken en gegeten! Uitdelen? Nee ik eet ze gewoon zelf.”
Sander (10 jaar) serveert heel serieus een pannenkoek uit: “Dit is echt een opsteker voor deze oudere mensen. Ik vind het leuk om iets voor hen te kunnen doen.”
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.