Winnaar DJ Clash Dordrecht krijgt unieke kans op Koningsdag

27 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Winnaar DJ Clash Dordrecht krijgt unieke kans op Koningsdag

DORDRECHT - Dancetour koppelt de DJ Clash aan de komst van de koning. De winnaar van de Dancetour DJ Clash krijgt een unieke kans op Koningsdag in Dordrecht. De winnaar van de DJ Clash finale op 10 april in de Merz draait dit jaar niet alleen op Dancetour, maar krijgt ook een speciale rol binnen het officiële Koningsdag programma op het Statenplein.

De uiteindelijke winnaar van de Dancetour DJ Clash in Dordrecht zal samen met Lucien Foort de studio induiken. In de studio wordt een track gemaakt die ze gezamenlijk zullen draaien binnen het officiële Koningsdag programma. Het jonge talent mag dus meteen zijn muziek laten horen aan een groot publiek, met daarin de koning, de koningin en de prinsesjes.

Dancetour DJ Clash
De Dancetour DJ Clash is een competitie voor DJ talenten. Deze talenten nemen het per regio tegen elkaar op voor een plek op Dancetour. Uiteindelijk hebben ze ook nog leuke extra’s als een workshop, en de uiteindelijke finale op ADE (Amsterdam Dance Event). Ze nemen het tegen elkaar op door een stemronde met de inzending van hun eigen mix. De beste vier nemen het tegen elkaar op in café Merz in Dordrecht op 10 april van 22:00 tot 02:00.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.