Dordt Schoon ook bij Honk- en Softbalvereniging 'The Hawks'

30 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Dordt Schoon ook bij Honk- en Softbalvereniging 'The Hawks'

DORDRECHT - Wethouder Reynvaan bezocht zaterdag 28 maart vanaf 12.00 uur enkele bewonersacties en een sportvereniging in het kader van Dordt Schoon.

De wethouder startte om 12.00 uur op het Van Eesterenplein (t.h.v. de snackbar). Vervolgens ging de wethouder langs Honk- en Softbalvereniging The Hawks. Daarna werdt de bewonersactie BV Patersweg bezocht in de Patersweg (rondom groeituin).
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.