Nieuwe roman plaatselijke auteur Caty Groen

24 juni 2013
Nieuwe roman plaatselijke auteur Caty Groen

DORDRECHT - 'Alles in huis' is de titel van de nieuwe roman van de Dordtse auteur Caty Groen. Het boek verschijnt zondagmiddag 7 juli tijdens de jaarlijkse Dordtse Boekenmarkt.

De ondertitel van de roman 'Alles in huis' is Liefde Kosten Koper. Het boek gaat over de vrolijke makelaar Charlotte Baumann die een leuke baan heeft op een klein makelaarskantoor. Ze valt als een blok voor de charmes van een oud-collega en begint een relatie met de getrouwde Nathan, die twintig jaar ouder is. Hij maakt haar direct duidelijk dat hij niet van plan is te scheiden, maar dat vindt zij geen bezwaar. Ze geniet van zijn aandacht en cadeautjes en prijst zich gelukkig met de lusten zonder de lasten van deze relatie. Maar Nathan blijkt eigenaardige trekjes te hebben en het valt Charlotte zwaar om haar liefde geheim te houden voor de buitenwereld. Langzaam verliest ze haar zelfverzekerdheid en spontaniteit. Een onverwachte gebeurtenis brengt de achtbaan van haar leven op volle snelheid. Ze ontdekt nieuwe karaktertrekjes bij oude vrienden en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

'Alles in huis' is niet het eerste boek van de Dordtse auteur, maar wel haar eerste kloeke roman. Caty Groen is vooral bekend geworden door haar politieserie over de Dordtse rechercheur Rick Benson en het non-fictieboek 'Blijf Maar!' over verdwenen winkels in Dordrecht.

In tegenstelling tot de andere boeken die zij schreef, speelt deze 288 pagina's tellende roman zich niet af in Dordrecht. Het boek is een echte feelgoodroman die zich lekker laat lezen tijdens de vakantie. Vanaf maandag 8 juli is het boek te koop in de boekhandels

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.