“Initiatief zoekt Nemer” Een bruisende avond om plannen en initiatieven te delen

31 maart 2015 door Hennie van der Zouw
“Initiatief zoekt Nemer” Een bruisende avond om plannen en initiatieven te delen

DORDRECHT - Kom ook naar de netwerkbijeenkomst “Initiatief zoekt Nemer” op donderdag 9 april. In de Buitenwacht aan de Bosboom-Toussaintstraat 67 is van 19:00 – 21:00 uur een inspirerend programma. Voor iedereen die zich betrokken voelt bij wijk of stad. Wethouder Rinette Reynvaan opent de bijeenkomst. Tijdens “Initiatief zoekt Nemer” geven we initiatiefnemers met mooie ideeën voor Dordrecht West een podium om deze aan het licht te brengen.

Programma 9 april
Het thema is “Uit Je Eigen Stad”. Ook buiten Dordrecht gebeuren bijzondere dingen, die ter inspiratie kunnen zijn voor onze mooie stad. Om dat te delen hebben we een Rotterdamse gast met een mooi verhaal van een succesvol project. Vervolgens presenteren verschillende initiatiefnemers hun initiatief om medestanders te zoeken, die hun talent in willen zetten om het project mogelijk of sterker te maken.

Dit kan in de vorm van energie geven, contacten aanbieden, meewerken of meedenken. En natuurlijk is er ruimte voor nieuwe ontmoetingen tijdens de netwerkborrel die de avond afsluit. Ingrediënten voor een bruisende avond waarin we plannen en initiatieven delen en even samen dragen. Met de wens om ze, wellicht in verrassende combinaties, een mooie stap verder te brengen.

Initiatief zoekt Nemer
De wijken van Dordrecht West (Wielwijk, Crabbehof, Oud- en Nieuw-Krispijn) ontwikkelen zich als mooie, krachtige en ook wat eigenzinnige wijken. Er leven vele ideeën en plannen en er ontstaan steeds weer nieuwe initiatieven. Om deze inspiratie te voeden organiseert het Initiatiefteam Dordt-West een aantal keer per jaar “Initiatief zoekt nemer”. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen die zich betrokken voelt en de ontwikkeling van de wijken een warm hart toedraagt. Met als doel creativiteit, ideeën, enthousiasme en ervaringen uit te wisselen en te versterken.

Meer informatie?
De bijeenkomsten “Initiatief zoekt Nemer” worden georganiseerd door het Initiatiefteam Dordt-West. Dit team geeft advies bij het realiseren van wijkinitiatieven. Ze helpen om plannen sterker te maken en vorm te geven aan het initiatief. Wil je ook uitgenodigd worden voor de bijeenkomsten “Initiatief zoekt Nemer”? Heb je een goed idee of initiatief waar je advies bij nodig hebt? Of heb je andere vragen, neem dan contact op met één van de leden van het team: Mariska Wagner, Vivian Brokerhof en Jan-Dirk Costeris via telefoonnummer 06-20634773 of via de mail m.wagner@crabbehof.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.