Jij komt toch ook Pasen vieren bij Weizigt?

01 april 2015 door Eva Baars
Jij komt toch ook Pasen vieren bij Weizigt?

DORDRECHT - Heb jij ze al in huis, de kaartjes voor de paaspret bij Weizigt? Op tweede paasdag, 6 april, is het namelijk weer groot feest bij Weizigt. Er is van alles te doen; eieren zoeken en schilderen, knutselen, kuikens knuffelen, limonade drinken en natuurlijk kun je ook weer geschminkt worden. Jij komt toch ook Pasen vieren bij Weizigt?

Er kan ook weer naar hartenlust worden gezocht naar paaseieren in de Tuinen van Weizigt. Er zijn vijf zoekrondes, de starttijden hiervoor zijn 10.30 uur, 11.00 uur, 11.30 uur, 12.00 uur en 12.30 uur. De gevonden eieren kunnen worden ingewisseld voor een echt ei dat je vervolgens mag versieren. Laat je schminken in het Koetshuis en knutsel daar vervolgens ook nog jouw eigen paashaasoren. Op de Stadsboerderij mag je knuffelen met de kuikentjes. Ook de paashaas komt bij Weizigt op visite. De activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 14.00 uur afgelopen. Om deel te nemen aan de activiteiten hebben de kinderen een stempelkaart nodig. Deze kaarten zijn te koop in het informatiepunt van de Stadsboerderij en kosten € 3,-. Het informatiepunt is geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie of om telefonisch te reserveren, kan contact worden opgenomen met Duurzaamheidscentrum Weizigt via (078) 770 8200.

Weizigt heeft geen pinautomaat, dus kaartjes dienen contant te worden afgerekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.