Stemming: Dordrecht bekijkt Koningsdag ook massaal op de TV

07 april 2015
Stemming: Dordrecht bekijkt Koningsdag ook massaal op de TV

DORDRECHT - Tot nu toe hebben 1121 mensen gestemd over wat zij gaan doen als de Koning op zijn verjaardag Dordrecht bezoekt. Dat blijkt uit een publicatie op de website van Dordt centraal. De site is onderdeel van de media-onderneming van Piet van Westen.

Twee van de drie stemmers willen het op TV gaan zien. Eén op de tien gaat kijken. Bijna één op de tien zegt de stad uit te gaan of 15 procent van de stemmers heeft 27 april wat anders te doen.

Op Koningsdag

ga ik zwaaien naar de koning en koningin
10%
het bezoek op de televisie bekijken
66%
de stad uit vluchten
9%
andere dingen doen
15%

Totaal gestemd: 1121

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.