DeetosSnel junioren in zaalfinale AHOY

07 april 2015 door Hennie van der Zouw
DeetosSnel junioren in zaalfinale AHOY

DORDRECHT - Na de afgelopen jaren gestreden te hebben voor handhaving op het hoogste korfbalniveau in de zaal, heeft DeetosSnel A1 zich vorig weekend weten te plaatsen voor één van de felbegeerde finaleplaatsen in AHOY.

Drie play-off wedstrijden waren nodig om deze plaats af te dwingen, maar in de laatste beslissende en uitermate spannende wedstrijd, heeft de ploeg zich in de verlenging naar een verdiende finaleplaats gespeeld ten koste van TOP A1 uit Sassenheim.

Aanstaande zaterdag strijdt de ploeg van Remco den Otter om de hoogste eer in AHOY tegen de junioren van Fortuna uit Delft.

In grote getale reist de vereniging af naar Rotterdam om het team te steunen en er een groot korfbalfeest van te maken. DeetosSnel is trots op de bereikte finaleplaats en zeer content met de huidige ontwikkelingen van de jeugdopleiding van de vereniging. Aan het einde van seizoen kan er teruggekeken worden naar zeer positieve resultaten; zowel de C- als de A-jeugd van de club hebben een finaleplek afgedwongen en de B1 van DeetosSnel wist zich zelfs de titel Kampioen van Nederland in de Hoofdklasse toe te eigenen.

Hoewel de trots nu al overheerst, hoopt DeetosSnel aanstaande zaterdag dat het allround team van de junioren, ook de laatste wedstrijd winnend af weet te sluiten en dat zij hun korfbal-droom weten te verwezenlijken.

Bijschrift foto: Volledige A-selectie DeetosSnel
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.