Rosina Hodde te gast bij Studio De Witt

08 april 2015 door Hennie van der Zouw
Rosina Hodde te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 11 april is Rosina Hodde de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Zij is national topatlete in de discipline hordelopen en hard op weg om deel te kunnen gaan nemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Zij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

In het tweede uur zal er weer aandacht zijn voor de actualiteit in Dordrecht.

Studio De Witt, het bekende programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 FM tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.