Medewerker Archief ontslagen wegens diefstal

09 april 2015 door Hennie van der Zouw
Medewerker Archief ontslagen wegens diefstal

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht heeft een medewerker ontslagen wegens diefstal van enkele voorwerpen uit het archief. De gestolen voorwerpen zijn inmiddels teruggevonden.

Het gaat om enkele gebruiksvoorwerpen, prenten, foto’s en aktes. De gemeente heeft aangifte gedaan tegen de medewerker. De directie betreurt dit voorval ten zeerste en heeft meteen extra beveiligingsmaatregelen genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.