Erwin Zwijnenburg nieuwe directeur Woonbron Dordrecht

19 november 2012
Erwin Zwijnenburg nieuwe directeur Woonbron Dordrecht

DORDRECHT -  Op 5 november jl. heeft er een wisseling van de wacht plaatsgevonden bij Woonbron Dordrecht. Vanaf die datum is Erwin Zwijnenburg gestart als directeur. Hij volgt Arthur Oerlemans op die bij Woonbron in Rotterdam (regio Zuidoost) als directeur aan de slag gaat.

Woonbron reorganiseert de komende jaren. Een van de eerste stappen in die reorganisatie is het aanstellen van directeuren voor de nieuw te vormen regio’s.

Arthur Oerlemans heeft ruim zeven jaar als vestigingsdirecteur bij Woonbron Dordrecht gewerkt. In deze periode heeft hij actief meegewerkt aan de ontwikkeling en afronding van het project ‘Oud Krispijn vernieuwt’. Ook heeft hij in Wielwijk actief bijgedragen aan de ontwikkeling van Vogelaarwijk tot Krachtwijk. Zowel de Short Stay Facility als de foyerprojecten in Dordrecht heeft hij zien uitgroeien tot voorbeeldprojecten voor andere corporaties, naast diverse andere projecten in o.a. Nieuw Krispijn en Crabbehof.

Arthur is per 5 november aan de slag gegaan in de regio Rotterdam Zuidoost, waar hij zijn ervaring zal inzetten in een aantal Rotterdamse wijken.

Erwin Zwijnenburg is geen onbekende in de corporatiewereld. Buiten en binnen Woonbron heeft hij ruime ervaring opgedaan. Bij Woonbron was hij onder meer directeur van de vestiging Delft en het Concern Center (stafafdelingen). In de laatste jaren heeft hij als directeur van Woonbron Hoogvliet geholpen het wonen in Pernis, Heijplaat en Hoogvliet op een hoger plan te brengen. Met veel enthousiasme gaat hij aan de slag in Dordrecht.
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.