Rotary Club Dordrecht sponsort opknapbeurt hospice De Patio

10 april 2015 door Hennie van der Zouw
Rotary Club Dordrecht sponsort opknapbeurt hospice De Patio

DORDRECHT - Dankzij de hardlopende kerstmannen en kerstvrouwen in Dordrecht heeft de huiskamer van hospice De Patio (Het Spectrum) een ware metamorfose ondergaan. Afgelopen donderdag kwamen leden van Rotary Dordrecht, de organisatie achter Santa Run Dordrecht, het resultaat bewonderen.

De gulle gift na de sportieve prestatie maakte het mogelijk de inrichting van de huiskamer geheel te vernieuwen, evenals de raambekleding. Ook zijn alle muren, kozijnen en de deur geverfd en is de verlichting vervangen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.