Nielson zingt samen met de winnaar The Voice Kids

11 april 2015
Nielson zingt samen met de winnaar The Voice Kids

DORDRECHT - Zaterdagavond was de grote finale van The Voice Kids. Onderdeel van de avond was een optreden van de bekende Dordtse zanger Nielson, die samen met de zangtalenten Robine en Lucas de bekende hit 'Sexy als ik dans' ten gehore bracht. De zaal swingde de pan uit. Lucas kreeg vervolgens de meeste stemmen en ging door naar de finale. Daarin nam hij het op tegen zangeressen Joy en Robin B. en... won.

Nielson maakte op zijn Facebookpagina melding van zijn optreden met Robine en Lucas en riep (met succes) op, op hen te stemmen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.