POBD: "We hebben een kandidaat voorzitter"

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
POBD: "We hebben een kandidaat voorzitter"

DORDRECHT - Een aantal weken geleden maakten we via de nieuwsbrief en website al bekend welke ondernemers zich hebben gemeld om een werkgroep onder hun hoede te nemen en van daaruit ook een bestuursfunctie te vervullen.

Het ging om:
- Francis de Mik, eigenaar van Lades Smaakvol in de Vriesestraat voor de werkgroep Vriesestraat & Voorstraat Midden;
- Jaap Huisman, mede-eigenaar van Ariane Inden op de Voorstraat West voor de werkgroep Voorstraat-West & Grote Spuistraat;
- Marijke Honing, mede-eigenaar van McDonald’s in de Visstraat voor de werkgroep Achterom, Bagijnhof & Visstraat;
- Maarten van Dortmond, shopping centre manager bij CBRE (de partij die o.a. Drievriendenhof en Statenplein beheert) voor de werkgroep Statenplein, Scheffersplein, Sarisgang & Voorstraat Augustijn.

De kandidaten hebben zich beschikbaar gesteld tijdens de vier bijeenkomsten en genieten ook het vertrouwen van hun collega-ondernemers uit de betreffende deelgebieden.

Geert ter Steeg
Daarnaast zijn wij als kwartiermakers actief op zoek gegaan naar een geschikte voorzitter die onze nieuwe vereniging op de rit helpt zetten. Tot ons grote genoegen kunnen we melden dat we Geert ter Steeg, directeur van Cinema The Movies Dordrecht, bereid hebben gevonden deze verantwoordelijke taak op zich te nemen. Geert heeft ruime ervaring in de profit en non-profitsector, niet alleen als bestuurder en ondernemer, maar ook als adviseur en uitvoerend projectmanager. Hij heeft een heldere visie op de rol en de koers van de POBD en is zeer gemotiveerd om de nieuwe vereniging het verschil te gaan laten maken. Tijdens de oprichtingsvergadering zal Geert zichzelf en zijn visie presenteren.

Oprichten vereniging
Op 15 april om 18.00 vindt in Intree Dordrecht de oprichtingsvergadering van de POBD plaats. Tijdens deze vergadering vragen we de leden hun steun uit te spreken voor bovengenoemd kandidaat-bestuur om met de conceptstatuten en het concept jaarplan plus begroting van start te gaan met de vereniging POBD. Het is dus geen verkiezing terplaatse maar het uitspreken van uw support. Met uw mandaat kan het bestuur starten met de verdere uitwerking van het uitvoeringsprogramma dat in een later stadium aan de leden zal worden voorgelegd.

De aanwezige notaris mr A.C. Goedgebuure zal aansluitend op de vergadering de vereniging oprichten met het kandidaatbestuur. De agenda en de stukken voor de vergadering kunt u hier bekijken.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers uit het kernwinkelgebied. Uitsluitend leden hebben stemrecht. Omdat we u graag willen voorzien van een broodje, verzoeken we u vriendelijk uw komst kenbaar te maken via dit aanmeldingsformulier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.