Koninklijke Onderscheiding voor de heer Naaktgeboren

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Naaktgeboren

DORDRECHT - Burgemeester Brok reikte afgelopen zaterdag de heer J.N. Naaktgeboren een Koninklijke Onderscheiding uit. Dat gebeurde tijdens de prijsuitreiking in clubhuis DSV 'De Mol' na afloop van de verreden wielerronde Lentebloesemtocht. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer J.N. Naaktgeboren is al 35 jaar verbonden aan Dordtse Toerclub De Mol (onderdeel van Dordtse Sportvereniging De Mol), waarvan 25 jaar als kantinebeheerder. Hij zorgt daar voor de inwendige mens, maar hij is ook verantwoordelijk voor de inkoop en het onderhoud van het clubgebouw.

Gedecoreerde is tevens bedenker en organisator van verschillende toertochten, zoals de 500 km Dordrecht-Nieuw Dordrecht, de Waardentocht (100 km) en de Haringvlietronde (200 km). Daarnaast is hij al ruim 25 jaar vrijwilliger bij de Interkerkelijke Kommissie Aangepaste Arbeid (IKAA), vooral tijdens de zondagse kerkdiensten in het Insula College.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.