Toasten op de officiële samenwerking van het platform vergaderenindordrecht.nl en MeetingReview

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Toasten op de officiële samenwerking van het platform vergaderenindordrecht.nl en MeetingReview

DORDRECHT - Tijdens de eerste proeverij van dit jaar hebben deelnemers van het platform Vergaderenindordrecht.nl en MeetingReview officieel getoast op hun samenwerking. Sinds kort staat er een directe link naar MeetingReview op de pagina van elke locatie op www.vergaderenindorecht.  En bij MeetingReview staat er een banner op elke pagina met vermelding van deelname aan vergaderenindordrecht.nl.

Zo kunnen gasten/ bezoekers van vergaderingen direct een review achterlaten en kunnen ze via  de site locaties selecteren op deelname aan www.vergaderenindordrecht.nl. Door de samenwerking verkrijgen de locaties sneller reviews, scoren alle partijen hoger in de resultaten op social media en komen er naar verwachting  meer gasten naar Dordrecht.
 
Proeverij
Tijdens de eerste proeverij van dit jaar van vergaderenindordrecht.nl waren 12 evenementen- organisatoren uit heel Nederland aanwezig. Zij waren getuigen van de officiële aftrap van de samenwerking tussen MeetingReview en het platform vergaderenindordrecht.nl. Deze proeverijen worden georganiseerd om organisatoren kennis te laten maken met allerlei locaties in Dordrecht en zijn elke keer een groot succes. De organisatoren konden direct positieve reviews schrijven over de bezochte locaties. De volgende proeverij staat gepland op 5 juni 2015.
 
Samenwerking
MeetingReview biedt een platform waar meetinglocaties en meetingdiensten zich kunnen presenteren. Meningen van anderen zijn steeds belangrijker bij het nemen van een (investerings)beslissing. Op MeetingReview kan een gast een review schrijven en kunnen testimonials worden gepubliceerd. Daarnaast kunnen vergaderlocaties ook reageren op de reviews en is er en reviewmethode ontwikkeld om de betrouwbaarheid optimaal te houden. Er staan ook al een aantal reviews op deze site over locaties die meedoen aan vergaderenindordrecht.nl. Eén staat zelfs in de top 10 van beste locaties.
 
Dordrecht heeft natuurlijk al menige historische bijeenkomst gefaciliteerd. Het beroemdste voorbeeld daarvan is de Eerste Vrije Statenvergadering. Ook nu kent de stad nog steeds de vele bijzondere vergaderlocaties, in vele soorten en maten: klein, groot, stijlvol, “typisch Dordts”. Vaak met een historisch karakter, altijd sfeervol en gastvrij. Om de informatie hierover te bundelen en gasten te informeren over alle aantrekkelijke vergadermogelijkheden is het platform Vergaderenindordrecht.nl opgericht. Door de intensieve samenwerking hopen beide partijen meer bezoekers naar hun sites te krijgen en daardoor ook meer bezoekers in de vergaderlocaties.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.