Grote veiling zaterdag 18 april 2015 bij Opnieuw & Co

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Grote veiling zaterdag 18 april 2015 bij Opnieuw & Co

DORDRECHT - Opnieuw & Co Dordrecht houdt op zaterdag 18 april 2015 weer de jaarlijkse veiling met bijzondere artikelen. De veiling is uitgegroeid tot een drukbezocht sfeervol evenement. Voorafgaan aan de veiling en tijdens de pauze is er live muziek en een gratis hapje en drankje. Deelname aan de veiling is eenvoudig en is gratis. U kunt zich op zaterdag 18 april 2015 voorafgaand aan de veiling inschrijven en meteen mee bieden op ruim 100 leuke artikelen. De veiling start om 13.30 uur aan de Merwedestraat 54 in Dordrecht.

Onder de hamer komen onder andere meubelen, sieraden, glaswerk, speelgoed, schilderijen en leuke verzamel artikelen. We hebben dit jaar ook enkele bijzondere kledingstukken die per opbod verkocht worden. Veilingmeester is weer Willem de Jong die dit jaren doet voor Opnieuw & Co en ook bij andere kringloopbedrijven.

Kijkdagen:
De veiling artikelen kunt u nu al komen bekijken. Van 11 april tm 18 april 2015 staan de items keurig uitgestald en kunt u deze bekijken zodat u zich goed kunt voorbereiden op de veiling. U krijgt een veilinglijst met een omschrijving van de artikelen.

Opnieuw & Co heeft 5 kringloopwinkels in de regio en er werken ruim 350 mensen. Samen met de gemeenten en HVC zorgen we voor de inzameling en verwerking van 3500 ton huisraad en 1100 ton kleding. Deze goederen sorteren we en proberen we te hergebruiken in onze regio. Dit is goed voor lokale sociale werkgelegenheid en hergebruik. Opnieuw & Co werkt onder andere samen met Bouman GGZ, Het DaVinci College, Drechtwerk, HVC en de gemeenten.

Kijk voor de veilinglijst op www.opnieuwenco.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.