T-Style & Quincy Wilson draaien voor de Koning

14 april 2015 door Hennie van der Zouw
T-Style & Quincy Wilson draaien voor de Koning

DORDRECHT - Er is alvast een feestje gevierd in de Merz, voordat er in Dordrecht een Dancetour editie verschijnt. Inmiddels zijn de winnaars bekend, zij hebben zichzelf het beste bewezen met hun performance. We hopen dat we de winnaars T-Style & Quincy Wilson een duwtje in de rug hebben gegeven, zodat ze nu optimaal kunnen presteren op Dancetour Dordrecht op Koningsdag. En zodat ze vol zelfvertrouwen kunnen draaien voor de Koning.
 
De nieuwe DJ talenten T-Style & Quincy Wilson hebben zichzelf bewezen tegenover vier anderen in de Dancetour DJ Clash competitie. Hij heeft de andere DJ’s, DJ Martino, Freek-F en Van G.H.O.G.H., met ook een heel goed optreden toch weten te verslaan. Het niveau van iedere deelnemer van dit jaar was hoog en dat maakte het extra spannend.

De DJ’s waren zelf ook even ondersteboven van deze prestatie en zeiden het volgende: “Dit hadden wij totaal niet verwacht. Toen Luciën Foort onze namen noemde ging het dak eraf. We hadden er geen woorden voor. En nu drie dagen later lijkt het ons nog steeds onwaarschijnlijk. We hebben hard gewerkt voor onze stemmen en willen via deze weg iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en die erbij was in café Merz.”

Timetable Dancetour Dordrecht
16:00-16:50 Vato Gonzalez & MC Tjen
16:50-17:30 T-Style & Quincy Wilson
17:30-19:00 Sidney Samson
19:00-20:00 DANNIC
20:00-21:00 The Partysquad
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.