Voorstelling Een Midzomernachtsdroom door Jeugdtheaterschool Dordrecht

14 april 2015 door Hennie van der Zouw
Voorstelling Een Midzomernachtsdroom door Jeugdtheaterschool Dordrecht

DORDRECHT - Getalenteerde jongeren van Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) spelen in april Een Midzomernachtsdroom, een theatervoorstelling over de liefde, geïnspireerd op de gelijknamige theaterklassieker van William Shakespeare. Op zaterdag 18 april gaat Een Midzomernachtsdroom in première om 20.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Een Midzomernachtdroom is een sprookjesachtige voorstelling over intriges en verwarrende situaties op een camping in het bos. Wat echt is en wat een hallucinatie wordt steeds vager, maar maakt dat eigenlijk uit? Want in dromen is natuurlijk alles mogelijk.

Tijdens de voorstelling spelen getalenteerde muziekleerlingen van ToBe live muziek die speciaal voor de voorstelling is gecomponeerd. Samen met de spelers repeteren zij sinds het najaar voor deze voorstelling. De spelers, in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar, volgen al een aantal jaren les bij de jeugdtheaterschool van ToBe. Jeugdtheaterschool Dordrecht biedt hen met het maken van voorstellingen de kans om op een enthousiaste, professionele manier hun theatertalent te ontwikkelen.

De spelers van Een Midzomernachtsdroom zijn: Princess Bangura, Nanne Bijlsma, Marysia Binneveld, Jill Enserink, Hana de Jager, Ellie de Jong, Egbert van der Linden, Angelique Lips, Rozemarijn Luiten, Emma van der Marel, Matthijs van der Sijde, Nina van Tongeren, Jip Verwegen, Floor van der Wal. De muzikanten zijn: Marijn van Bekkum, Joanna van Dalen, Maartje Spaans, Dagmar van Wijngaarden.

Een Midzomernachtsdroom is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk. De voorstelling speelt in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april (vrijdag try-out en zaterdag première) en van vrijdag 24 tot en met zondag 26 april. Op vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 20.00 uur en op zondag om 15.00 uur. Kaarten € 8,- (t/m 20 jaar € 6,-) zijn verkrijgbaar via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.