Gratis G-Hockeytraining bij Hockeyclub DMHC Dordrecht voor kinderen met een beperking

14 april 2015 door Hennie van der Zouw
Gratis G-Hockeytraining bij Hockeyclub DMHC Dordrecht voor kinderen met een beperking

DORDRECHT - Voor kinderen met een beperking is het sportaanbod niet zo groot want niet alle sporten lenen zich voor een aangepaste vorm, maar bij DMHC is dat sinds 2013, als enige club in de regio Zuid-Holland Zuid/West Noord-Brabant, wel mogelijk. Toen werd namelijk G-hockey aan de diverse hockeymogelijkheden bij de club toegevoegd.

Iedere zaterdagochtend beleeft een groepje kinderen met een beperking veel plezier aan de hockeytraining die gewoon is waar het kan en aangepast wordt waar het moet. Als de groep groter zou zijn, dan kan ook aan spelen in competitie gedacht worden.

Daarom zou het leuk zijn als jongens en meisjes voor wie het lastig is met reguliere hockeytrainingen mee te doen een paar keer gezellig komen meetrainen om te kijken of ze G-hockey leuk vinden. Ze zijn van harte welkom bij DMHC aan de Schenkeldijk waar zaterdags van 09.00 tot 09.45 uur (op veld 1) getraind wordt.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen of stuur een mailtje naar Ghockey@dmhc.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.