Lunch in het Energiehuis met het Kailash Ensemble

14 april 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Ontmoet op woensdag 15 april klassieke Westerse en Noord Indiase muziek tijdens het gratis lunchconcert van het Kailash Ensemble. Solocellist Marien van Staalen (onder andere Rotterdams Philharmonisch Orkest) speelt dan samen met zijn dochter Lenneke van Staalen, een van Nederlands bekendste Indiase violisten, en tablavirtuoos Heiko Dijker. Het concert start om 12.30 uur in Ketel 1 van het Energiehuis en is gratis.

De klanken van de Indiase raga’s worden deze middag moeiteloos afgewisseld met Westerse composities. Dit trio staat sterk in hun eigen muzikale tradities. Een concert vol contrasten waarin de zoektocht naar universele schoonheid en de kracht van muziek te horen en te voelen is.
www.muziekstroomdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.