Niels Geusebroek en Michael Prins op tweede editie Dordts Singer Songwriter Festvial

17 april 2015 door Hennie van der Zouw
Niels Geusebroek en Michael Prins op tweede editie Dordts Singer Songwriter Festvial

DORDRECHT - Ook dit jaar verandert het Vrieseplein weer in een sfeervol en intiem festivalterrein tijdens de tweede editie van het Dordts Singer Songwriter Festival! Bekende namen en singer songwriters die op het punt van doorbreken staan, zullen het knusse podium betreden, terwijl het publiek kan genieten van een hapje en een drankje.

De organisatie is blij aan te kondigen dat niemand minder dan Niels Geusebroek ook op het podium zal staan. Zijn nummers Year of Summer, Street of Hearts en Take Your Time Girl stonden stuk voor stuk hoog genoteerd in de hitlijsten. Afgelopen zomer bezocht hij Dordrecht al tijdens Wantijpop, 6 juni komt hij terug om dat optreden nog eens dunnetjes over te doen.

Tweede naam op het podium is Michael Prins, winnaar van het tweede seizoen van 'De Beste Singer Songwriter van Nederland' en bekend van optredens bij o.a. De Wereld Draait Door. Rick Linzel, Sebastiaan Benjamin en Thom van der Kooij zullen deze twee artiesten voorgaan. Zij zijn geselecteerd via de Songwriters Circle van de Popcentrale. Dit is het open podium voor schrijvers van muziek uit de Drechtsteden. Sanne Monster maakt de line-up compleet

Ook dit jaar is KR Communicatie hoofdsponsor van het festival. Het communicatiebureau doet graag iets terug voor de stad en waar kan dat beter dan op het sfeervolle plein bij hen voor de deur? "We kijken uit naar de tweede editie van het Dordts Singer Songwriter Festival, het belooft een nog groter feest dan vorig jaar te worden," zegt Michel Kokshoorn van KR.

De organisatie van het festival ligt in handen van Werkplaats Oost. Deze stichting ziet graag meer leven in de stad; een festival organiseren is dan ook het logische vervolg van deze wens. In samenwerking met andere betrokken partijen nemen zij met veel enthousiasme de uitvoering van het festival op zich.
Het Dordts Singer Songwriter Festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Zie het als een kadootje van de sponsors en de organisatie aan de stad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.