Leuke (mei)vakantieactiviteiten bij Weizigt!

22 april 2015 door Eva Baars
Leuke (mei)vakantieactiviteiten bij Weizigt!

DORDRECHT 

Het is alweer bijna meivakantie! En wat is er leuker dan een bezoekje aan Duurzaamheidscentrum Weizigt tijdens je vrije dagen? Weizigt organiseert twee creatieve en beestachtige vakantieactiviteiten. Je hoeft je alleen nog maar even aan te melden. Kom jij ook vakantie vieren bij Weizigt?

Op dinsdag 5 mei kan je een speciale workshop beleven. De Afvaljuf vertelt hoe je een raket bouwt van gerecycled afvalmateriaal. Aan het einde van deze workshop gaan we naar buiten om deze recycleraketten af te schieten! De raket mag je uiteraard mee naar huis nemen, dan kan je ook aan je vriendjes en vriendinnetjes laten zien hoe hoog deze kan! De workshop start om 09.30 uur in leslokaal 2 van de Waterjuffer en is rond 11.00 uur afgelopen. Deelname kost 7,50 euro.

De dag erna, op woensdag 6 mei, leer je op de Stadsboerderij precies hoe het is om een dierverzorger te zijn. Je mag de dieren voeren, ze verzorgen en helpen met het in orde maken van de stallen. Na afloop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag jij je Junior Dierverzorger noemen! Deze workshop duurt van 09.00 uur tot 11.30 uur. Deelname kost 10 euro.

Wil je deelnemen aan (één van) de vakantieactiviteiten? Meld je dan eerst even aan, want er is maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of even te bellen naar (078) 770 8200. Meer informatie over de vakantieactiviteiten en over de andere activiteiten van Weizigt is te vinden op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.