Fenna Zwang volgend seizoen terug bij DeetosSnel

22 april 2015 door Hennie van der Zouw
Fenna Zwang volgend seizoen terug bij DeetosSnel

DORDRECHT - Het bestuur en de Topsportcommissie van DeetosSnel zijn zeer verheugd mee te kunnen delen dat Fenna Zwang volgend seizoen weer aansluit bij de selectie van DeetosSnel. De 24-jarige speelster, woonachtig in Dordrecht, maakte twee jaar geleden de overstap naar DVO om daar in de Korfbal League te spelen. Volgend seizoen keert zij dus weer terug op het oude en vertrouwde nest.

De terugkeer past geheel binnen de toekomstplannen van de club en het Masterplan 2019/2020. Met de opgedane ervaring op het hoogste niveau en haar kwaliteiten is Zwang een belangrijke aanvulling voor de selectie van de club aan de Vorrinklaan en hoopt zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ambitie van de vereniging om met innovatief korfbal weer duurzaam terug te keren naar de top.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.