The Beatclub is Back

30 april 2015 door Hennie van der Zouw
The Beatclub is Back

DORDRECHT - Beatcollective, één van de kleinste maar beruchtste party organisaties, was jarenlang verantwoordelijk voor een maandelijks dansfestijn in Dordrecht. In 2007 besloten zij te stoppen, maar gelukkig niet voor altijd. Vrijdag 1 mei komt de Beatclub na 7 jaar afwezigheid terug in de Power Stage van Bibelot.

“Het uitgaansleven van Dordrecht lijkt wel op zijn gat te liggen. Vooral voor de nieuwste generatie liefhebbers van dansmuziek valt er weinig te beleven. Daar gaan wij verandering in brengen met: The Beat Club! Goede dansmuziek voor weinig, met als hoofdingrediënten: groovy- en pure rhythm pleasure. The Beat Club wordt een maandelijks terugkerend hoogtepunt voor liefhebbers van opzwepende ritmes, overstuurde bassen en lekkere melodieën.”
 
En zo startte het verhaal van The Beatclub op 21 oktober 2000 in Dordrecht. In de jaren die volgden werd The Beatclub een begrip in de wijde omgeving. Een van de hipste dansfeesten met toonaangevende deejays en veejays in een club setting en altijd live een spannende muzikale top act. Tot juni 2008, toen sloot het boek The Beatclub zich.
 
Maar niet voorgoed zo blijkt nu! Het uitgaansklimaat in Dordrecht is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Veel mooi initiatieven zijn ontstaan en de stad is een aantal prachtige locaties rijker geworden. Toch klinkt met grote regelmaat de roep om een ‘ouderwets lekkere Beatclub Party’. In de Power Stage van Bibelot heeft het Beatcollective de ideale locatie gevonden voor deze nieuwe Beatclub avonden.

Op vrijdag 1 mei aanstaande is het zover, dan strijkt The Beatclub neer in Bibelot na een optreden van niemand minder dan de Stereo MC’s. Over connected gesproken! Hoogste tijd voor een ultra funky en soulvolle dance party met vette grooves en pulserende bassen. Ook de visuals zullen zoals vanouds niet ontbreken want VJ Boney N is - bij leven en welzijn - ook weer van de partij. Een prima gelegenheid om oude tijden te doen herleven!

Ticketinformatie
Tickets: € 10,00 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.