Controle A16 levert drugs en schietpennen op

01 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Controle A16 levert drugs en schietpennen op

DORDRECHT - Bij een verkeerscontrole op en rond de A16 bij Dordrecht heeft de politie dinsdagavond 28 april een kilo hennep, bijna vier ons cocaïne en twee schietpennen aangetroffen. Vier mannen zijn aangehouden. De vuurwapens in de vorm van een balpen en drugs zijn in beslag genomen.

Bij de controle die gericht was op het terugdringen van drugsoverlast, vonden agenten in een auto met Belgisch kenteken een zak met ruim een kilo henneptoppen. Twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 28 en 35 jaar zijn aangehouden. Een ander tweetal afkomstig uit Frankrijk was in bezit van twee schietpennen. Naast de vuurwapens troffen agenten 375 gram cocaïne en een gelijke hoeveelheid versnijdingmiddel aan. De 37 en 38-jarige Fransen zijn aangehouden.

In andere voertuigen werden gebruikshoeveelheden drugs en een honkbalknuppel aangetroffen. Daarnaast werden diverse verkeersovertredingen geconstateerd waarvoor mensen bekeurd zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.