Politie onderzoekt schietincident Marisplein

03 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Politie onderzoekt schietincident Marisplein

DORDRECHT - De politie onderzoekt het schietincident dat zaterdagavond rond 22:15 plaats vond op het Marisplein in Dordrecht.

Een alerte getuige meldde de politie enkele schoten te hebben gehoord. In een woning in de omgeving van het Marisplein troffen politieagenten een gewonde man. Hij bleek een schotwond te hebben en de man werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
 
De verdachten van het schietincident zouden mogelijk met een auto zijn weggereden. De politie is direct een onderzoek gestart. Er wordt gezocht naar de auto en er vindt onderzoek plaats in directe omgeving, daarbij is gesproken met enkele getuigen.
 
Heeft u meer informatie of iets gezien? Bel dan 112.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.