Verkeersmaatregelen van 6 t/m 8 mei bij rotonde Reeweg Oost

04 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Verkeersmaatregelen van 6 t/m 8 mei bij rotonde Reeweg Oost

DORDRECHT - HVC voert herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de Reeweg Oost ter hoogte van de rotonde bij de spoorwegovergang. Tijdens de werkzaamheden is de Reeweg Oost vanaf het Shell Station tot aan de spoorwegovergang voor doorgaand verkeer afgesloten. De rotonde richting het Halmaheiraplein blijft bereikbaar.

Om de verkeersoverlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in de avond- en nacht uitgevoerd. Er wordt een omleiding ingesteld op:  
- woensdag 6 mei van 19.00 uur tot donderdag 7 mei 05.00 uur
- donderdag 7 mei van 19.00 uur tot vrijdag 8 mei 05.00 uur      
- vrijdag 8 mei van 19.00 uur tot zaterdag 9 mei 05.00 uur.       
Op woensdag en donderdag wordt het verkeer bij de rotonde ook begeleid door een verkeersregelaar.
 
Meer informatie over het warmtenet Dordrecht vindt u op www.warmtenetdordrecht.nl. Specifieke vragen over de werkzaamheden kunt u voorleggen aan de uitvoerder op locatie. U kunt een e-mail sturen naar warmtenetdordrecht@hvcgroep.nl of bellen met 0800 482 3637.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.