Dordtse Doorpakker krijgt navolging van de politiek

06 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Dordtse Doorpakker krijgt navolging van de politiek

DORDRECHT - Van dhr. Bruys kregen we deze ingezonden brief: 'Als Dordtse Doorpakker heb ik mij ten doel gesteld om de Provincialeweg vrij te houden van zwerfvuil. Op 28 maart, tijdens Dordt Schoon, is de berm schoongemaakt en dat wil ik graag zo houden.

Elke maand ga ik nu op de één of andere manier aandacht vragen voor mijn schoonmaakacties. Zo hebben we afgelopen woensdagmiddag een bord langs de weg gezet: HOU ONZE PROVINCIALEWEG SCHOON! Om deze actie kracht bij te zetten, hebben we alle blikjes, kartonnen doosjes en flesjes op stokjes gezet. Nu krijgen we ineens van alle kanten media aandacht (interview in het AD - editie de Dordtenaar), artikelen in weekbladen, in columns en duiken diverse politieke partijen nu ook op dit 'item'. Met als gevolg dat er bij de volgende schoonmaakactie diverse politieke partijen gaan meelopen...
 
We proberen o.a. op deze manier heel veel aandacht voor de Provincialeweg te vragen." Tot zover dhr. Bruys.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.