Milieudefensie Drechtsteden: Eerste 200 handtekeningen binnen voor '80 km op Drechtse Ring'

07 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Milieudefensie Drechtsteden: Eerste 200 handtekeningen binnen voor '80 km op Drechtse Ring'

DRECHTSTEDEN - Zoals u waarschijnlijk weet is Milieudefensie Drechtsteden gestart met een petitie voor 80 KM op de Drechtse Ring (N3, A15, A16). Er zijn inmiddels al 200 handtekeningen binnen.

Milieuw Defensie Drechtsteden bericht ons hierover het volgende: "Wanneer u dat nog niet gedaan hebt doe het dan alsnog. Roep vrienden en bekenden op om ook te tekenen voor 80 km op de Drechtse Ring via deze link:
http://petities.nl/petitie/80-km-op-de-drechtse-ring-n3-a15-a16, en zo kan dit aantal hopelijk nog flink oplopen.

Zaterdag 23 mei is gepland als actiedag 80 km op de Drechtse Ring. Deze actie zal gevoerd worden tussen half elf en twaalf uur.

Milieudefensie drechtsteden wil met een aantal auto s de Drechtse Ring oprijden met een snelheid van ongeveer 80 km. De auto's zijn herkenbaar aan grote borden 80 km. Op de bruggen, viaducten en voor een deel bij de geluidschermen nemen mensen plaats, die bijvoorbeeld met banners zichtbaar maken dat zij een gezondere lucht willen door 80 km.

Des te meer mensen hier aan meedoen, des te beter komt de actie uit de verf. Wilt u meedoen, laat het even weten via: w.verbakel@kpnmail.nl

Geef aan of u mee wilt rijden of dat u ergens samen met anderen met een spandoek of bord wil staan. U kunt ook aangeven of u zelf iets maakt of materiaal wilt van Milieudefensie. U wordt dan over locaties en draaiboek geïnformeerd." Tot zover Milieudefensie Drechtsteden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.