Grote opkomst dansers EK HipHop & Fitness op de Spuiboulevard (+ Video)

11 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Grote opkomst dansers EK HipHop & Fitness op de Spuiboulevard (+ Video)

DORDRECHT - Komende week is Dordrecht wederom hosting city voor een evenement met internationale allure. De inschrijvingen voor het EK Hiphop & Fitness zijn gesloten en de teller staat op meer dan 650 dansers die tijdens het EK Hip Hop strijden om de titels.

Op 15 en 16 mei wordt de Sportboulevard omgetoverd tot een ware competitiearena, waar jong en oud kan komen genieten van de energie en strijd die de uit 13 verschillende landen afkomstige teams zullen leveren.

De optredens in verschillende disciplines, waaronder Mega Crews en 1vs1 battles, beloven een spektakel te worden.

Dag tickets koop je aan de deur voor maar € 10,-

See you there.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.