Wieldrecht degradeert naar 3de Klasse

11 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Wieldrecht degradeert naar 3de Klasse

DORDRECHT - Het zat er al een paar weken in. In de wedstrijd tegen Pernis kwam het eruit. Wieldrecht won weliswaar wel met 1 - 2, maar dat was te weinig, ze degradeerden naar de 3de klasse, aangezien concurrent VV Drechtstreek een gelijkspel behaalde tegen Strijen.

Op een heel slecht veld bij het al gedegradeerde Pernis, kon Wieldrecht degradatie uit de 2e klasse niet meer afwenden. De andere degradatiekandidaten deden het gewoon beter.

Voor meer informatie, zie www.vvwieldrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.