City to City – Matinee voorstelling

18 mei 2015 door Hennie van der Zouw
City to City – Matinee voorstelling

DORDRECHT - City to City – Matinee voorstelling 14.30 tot 16.30 op 6 juni in het Energiehuis –  exclusieve voorstelling – beperkt aantal kaartjes. Speciaal voor (groot)ouders en kinderen om kennis te maken met onderwijs waar muziek en voortgezet onderwijs gecombineerd wordt met Havo/Vwo voor Muziek & Dans in Rotterdam (verbonden aan Codarts).

Op initiatief van Stichting Bijzondere Concerten Dordrecht, de stichting die staat voor kwalitatief hoogwaardige muziek toegankelijk maken, staat het zangproject van de Havo/vwo voor Muziek en Dans dit jaar voor het eerst buiten de muren van de school op de planken.

Dit exclusieve optreden zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni. U kunt in de Bibelotzaal van het Energiehuis genieten van de voorstelling van 2015.  Speciaal om volwassenen/ouders en kinderen kennis te laten maken met de mogelijkheid om muziek en de havo/vwo opleiding te combineren.

De leerlingen zullen weer een spetterende show neer zetten met City to City. Het liedjesprogramma begint in Bussum en dan voeren de jonge zangers en zangeressen u via Naarden naar Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Vervolgens komt u aan in Brussel; de poort naar de rest van Europa.

Gegevens over de voorstelling City to City
Datum: zaterdag 6 juni 2015
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Energiehuis (Bibelotzaal),
Dordrecht Entree: v.a. € 7.50 p.p.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de facebook pagina van stichting Bijzondere Concerten of door hier en vervolgens op City to City te klikken.
Ervaar en geniet van de kwaliteit die de leerlingen van de Havo/Vwo muziek en dans ons komen brengen. Wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt.

Kom en ervaar de kwaliteit, het belang van muziek en dans voor onze samenleving en hoe  bij dit door de Havo/Vwo voor Muziek & Dans geintegreerd wordt!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.