Bijzonder initiatief: Dini Borst en de fotowedstrijd van het NRC

19 mei 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Van Jan Janssen ontvingen we het onderstaande berichtje:

"Beste mensen, voor een bijzonder initiatief vraag ik graag jullie bijzondere aandacht. Dini Borst is een Dordtse kunstenares. Haar bijdrage aan de tentoonstelling in Pictura naar aanleiding van 200 jaar koninkrijk trol veel aandacht. Terecht, het was een bijzonder werk, in vele opzichten. Bezoekers weten zich dit ongetwijfeld te herinneren.
 
Dini heeft een foto ingezonden voor een NRC wedstrijd, In Beeld. Haar vraag: Ik doe deze maand mee aan de fotowedstrijd van het NRC, waarbij je een foto in moet sturen waarin het thema 'contrast' verbeeld wordt. Deze foto maakte ik op het Scheffersplein, ter voorbereiding van de koningsdag.

Toevallig heet die ingelijste reproductie (dat een werk van Scheffer is): Hemelse en aardse liefde (als dat al geen contrast is...), maar ik vond het zo'n gek beeld wat ik zag: je moet heel goed kijken hoe alles in elkaar zit. Eigenlijk zit die foto vol met contrasten, stelde Dini Borst.

Dus, gaat Jan Janssen verder, als jullie vinden dat de inzending van Dini een waard verdient, stem dan op haar inzending: Klik op of kopieer onderstaande link in je adresbalk:

http://foto.nrc.nl/Picture/view/11577

Daarna moet je nog een keer bevestigen per e-mail (dat is een controle of het een eerlijk adres is, dat je op hebt gegeven) Pas daarna staat de stem erop."

Foto: De door Dini Borst ingezonden foto. Hierop kunt u stemmen op de in het artikel beschreven manier.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.