In Gesprek Met van RTV Dordrecht maandag over gangmaker Cees van de Meer

15 november 2014
In Gesprek Met van RTV Dordrecht maandag over gangmaker Cees van de Meer

DORDREC HT – Het veel bekeken TV programma van RTV Dordrecht – In Gesprek Met – is maandagavond vanaf zes uur gewoon te zien. Ad van den Herik wandelde vanaf hotel Bellevue door de binnenstad met de Rotterdamse Dordtenaar Cees van de Meer.

Van de Meer is betrokken bij zijn Dordrecht, bekend in de carnavalswereld en wil Dordt graag opstuwen in de vaart der volkeren.  Cees presenteert ook graag evenementen. Cees liet horen tot de gangmakers in de stad Dordrecht te behoren.

Woensdag jl. werd de aflevering van In gesprek Met (nog) niet uitgezonden, want er was binnen de redactie discussie over een korte passage in de uitzending.

Vandaag besteedde columnist Kees Thies er een column aan in AD De Dordtenaar.  Hij signaleerde onenigheid binnen de organistie RTV Dordrecht.

In elk geval is vandaag door de hoofdredactie de beslissing genomen om het programma In gesprek Met gewoon integraal aan de kijker aan te bieden. Maandagavond vanaf 18 uur komt het 24 keer langs. Het staat ook compleet op internet met Cees van de Meer in de hoofdrol en Ad van den herik als aangever.

Fokko van der Straaten deed weer het camerawerk.

http://youtu.be/Yka6HJyXSCM

Andere bronnen over Cees:

Cees woont vrij kort in Dordrecht maar was altijd al verliefd op de stad. Hij is een groot deel van zijn leven onderwijzer op een school voor bijzonder onderwijs in Rotterdam. Daar ontwikkelde hij zijn talent om sfeer te scheppen, enthousiasme te kweken en interesse op te wekken. In zijn vrije tijd is hij bij menig Dordtse activiteit een welkome en veelgevraagde animator.

 

Overigens: Ad van den Herik presenteert al 12, 5 jaar In Gesprek met. Op woensdag komt er een nieuwe uitzending zo is de weekindeling op RTV Dordrecht. Op maandag is de herhaling.

Kees Thies heeft inmiddels zijn RTV Dordrecht op zijn site gezet.

 

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.