Ad van den Herik woensdag terug met In gesprek Met bij RTV Dordrecht

04 mei 2015
Ad van den Herik woensdag terug met In gesprek Met bij RTV Dordrecht

DORDRECHT – Elio Barone onthult woensdagavond vanaf 18 uur in het tv programma In Gesprek met van Ad van den Herik zijn  nieuwe plannen voor activiteiten op het water rondom het eiland van Dordrecht. Daarvoor heeft hij een nieuwe stichting opgericht, nadat hij eerder met zijn broer SIRIO in het nieuws kwam. Ad van den Herik probeert het enthousiasme voor de kijker in goede banen te leiden bij RTV Dordrecht.

Ad is terug, kan de conclusie zijn. Zijn programma “In gesprek met…” is na afwezigheid van vier  maanden weer te zien. Dit programma, wat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een begrip in Dordrecht, is vanaf 6 mei te zien bij RTV Dordrecht om 18.00 uur.

Presentator Ad van den Herik praat dan met Elio Barone over zijn initiatiefplan van ‘Leefwerf De Biesbosch’ van de Stichting Dordtse Wateren, maar ook over de noodzaak om een eigen stichting in het leven te roepen om dit vervolgens te realiseren. Een indringend gesprek over idealen en interne strubbelingen.

Eerdere berichten op de internetsites van de BARONE:

  • Dordrecht: ‘Stadshaven zorgt voor levendigheid’
  •  
  • In opdracht van de gemeente Dordrecht heeft de Stichting Dordtse Wateren een studie uitgevoerd om de haalbaarheid aan te tonen dat de zuidelijke insteekhaven een waardevol onderdeel van de toekomstige wijk Stadswerven kan vormen.
  •  
  • De stichting spreekt de wens uit de haven om te vormen tot een aantrekkelijk leefgebied. Aan de uitwerking van dit burgerinitiatief is ruim een jaar gewerkt.
    Stichting Dordtse Wateren wil Leefwerf De Biesbosch vormen tot een kwalitatief hoogwaardig deel van de stad. Initiatiefnemer Elio Barone wil met andere betrokkenen Leefwerf De Biesbosch omvormen tot een levendige stadshaven.
  • Lees het volledige artikel op www.deweekkrant.nl

De lente is begonnen. Het is weer mogelijk heerlijk te varen in en om prachtig Dordrecht! 

Wij kunnen veel mogelijk maken. Van een High-tea aan boord van Coffeelicious, pizza a bordo van Otto e Mezzo tot varen en daarna een prachtige stadswandeling onder de bevliegende leiding van onze schipper en Dordt-kenner Jaap Bouman

Vanaf 17 april kunt u elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 18.00 uur spontaan opstappen bij onze steiger aan de Pottenkade. Kosten voor een uur varen zijn 12,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar is de prijs 10 euro. Reserveringen gaan altijd voor.

Wij verzorgen rondvaarten, watertaxidiensten en arrangementen in Dordrecht en omstreken.

Wij zijn te bereiken op telefoon nummer 
06-21435005.
U kunt ook mailen naar info@ibarone.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen aan boord!

Carissimi saluti, 

Elio en Sirio Barone

Picture

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.