Michiel de Ruyter centraal bij "In gesprek met......."

12 mei 2015
Michiel de Ruyter centraal bij "In gesprek met......."

DORDRECHT - Deze week staat in het programma “In gesprek met…” Michiel de Ruyter centraal. Was hij een boef met een slavernijverleden of toch een zeeheld en wat was zijn connectie met Dordrecht. Deze vragen worden toegelicht door de ‘huishistoricus’ van RTV Dordrecht Henk Mesman.

Henk Mesman heeft eerder gastcollege gegeven in het programma “In gesprek met…” over het bombardement van de Fransen in 1813 en de Belgische vluchtelingen in de 1e wereldoorlog.

“In gesprek met…” is te zien woensdag 13 mei vanaf 18.00 uur op RTV Dordrecht en wordt ieder uur herhaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.