Politie zangvogeltjes zingen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis

18 december 2014
Politie zangvogeltjes zingen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis

DORDRECHT - Politievrouwen zingen in Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Het Dordtse Politievrouwenkoor “The Blue Voices”, verzorgde woensdagavond 17 december een optreden in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis een concert voor patiënten, bezoekers en personeel.

The Blue Voices is een enthousiast vrouwenkoor van de politie in de regio Dordrecht en bestaat sinds 2003.

Het koor heeft al vele optredens achter de rug in bejaarden- en verzorgingstehuizen, benefietconcerten en  andere gelegenheden. Het repertoire bestaat uit kerstliederen, gospelsongs en populaire medleys.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.