Jenneke Vis-Maters nieuwe voorzitter van Hockeyclub DMHC Dordrecht

26 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Jenneke Vis-Maters nieuwe voorzitter van Hockeyclub DMHC Dordrecht

DORDRECHT - Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 20 mei jl. is Jenneke Vis-Maters, die vice-voorzitter bij DMHC was en al enige tijd ad interim de functie van voorzitter waar nam, benoemd tot voorzitter van DMHC.

Tijdens de ad interim periode bleek dat de werkzaamheden van voorzitter Jenneke wel aanspraken en na een gesprek met de sollicitatiecommissie werd zij als kandidaat aan het bestuur voorgedragen.

Jenneke vindt het belangrijk mensen met elkaar te verbinden en leden alsmede vrijwilligers ruimte te geven om activiteiten te ontplooien door niet alles zelf te doen, maar zaken waar mogelijk te delegeren. Ze ziet een uitdaging in de bemoeienissen met de politiek en het zitting nemen in de sportraad.

Ze ervaart dat ze draagvlak in haar rol als voorzitter heeft en hoopt die uiteraard vast te houden.  

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.