John Buijsman koopt eerste theaterkaarten bij Schouwburg Kunstmin

26 mei 2015
John Buijsman koopt eerste theaterkaarten bij Schouwburg Kunstmin

DORDRECHT - Acteur John Buijsman kocht vrijdagavond 22 mei symbolisch de eerste theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen in Schouwburg Kunstmin. Buijsman, bij het grote publiek o.a. bekend van de legendarische Gamma-reclamespots en de televisieserie Loenatik, speelt de hoofdrol in de muzikale Kunstmin kerstproductie die in december 2015 tien keer te bewonderen is in Schouwburg Kunstmin: de familievoorstelling Scrooge.

De muzikale productie Scrooge (van 23 t/m 30 december 2015 te zien in Schouwburg Kunstmin) is gebaseerd op het bekende kerstverhaal van Charles Dickens en wordt gemaakt in samenwerking met Jeugdtheaterschool Dordrecht.

Voorverkoop kaartverkoop theaterseizoen 2015/2016
Schouwburg Kunstmin staat aan de vooravond van de start van de online kaartverkoop voor een geheel nieuw theaterseizoen. Dit jaar bevat het programma voor het eerst met een nieuw genre: klassieke muziek.

Start online voorverkoop voor Fans en VIPS op 26 mei, 12.00 uur
De start van de online voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Schouwburg Kunstmin is op dinsdag 26 mei om 12.00 uur voor iedereen die zich als Fan of VIP heeft verbonden aan de schouwburg. Meer informatie hierover is te vinden via www.kunstmin.nl

Start reguliere online voorverkoop op zaterdag 30 mei, 10.00 uur
Op zaterdag 30 mei start de reguliere online voorverkoop om 10.00 uur. Meer informatie hierover is te vinden op www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.