Elvis Returns laat 'The King' herleven met spetterend concert

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Elvis Returns laat 'The King' herleven met spetterend concert

DORDRECHT - Elvis Presley, een muzikaal genie met wereldwijd nog steeds een gigantische schare fans. Elvis Returns liet op vrijdag 29 mei 2015 in Bibelot de oude 'The King tijden' van de jaren ’70 met een spetterend concert herleven.

Speciaal voor Elvis Returns is een 12-koppig orkest geformeerd compleet met backing vocals, blazerssectie en uitgebreide ritmesectie. Een charismatische Elvis, met zwoele stem en karakteristieke verschijning, gaat het orkest voor. Een optreden van Elvis Returns is een belevenis die zijn weerga niet kent en waarbij alle grote hits van The King worden gespeeld.

Fotografie: Peter Verheijen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.