aMeezing zoekt mannenstemmen

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
aMeezing zoekt mannenstemmen

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag is het aMeezing projectkoor weer gestart met repeteren als voorbereiding op aMeezing Big Rivers op zaterdagmiddag 11 juli.

Ruim 70 deelnemers hebben zich weer aangemeld. De verschillende stemgroepen zijn goed bezet. Alleen kan het koor nog wel wat lage heren stemmen (bas en bariton) gebruiken.

Er zijn nog 5 repetities te gaan en wel in de bovenzaal van Merz aan de Korte Kalkhaven. Het repertoire bestaat uit poprock, smartlap en opera. Er wordt gerepeteerd op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Deelnemers kunnen zich melden via Ameezing.bigrivers@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.