Openlucht Pianoconcert Beverwijcksplein op zoek naar jong pianotalent

05 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Openlucht Pianoconcert Beverwijcksplein op zoek naar jong pianotalent

DORDRECHT - Een keer per jaar verandert een stukje Dordrecht aan de rand van de binnenstad in een sfeervol mediterraans plein. In de schaduw van de grote platanen kan men ontspannen luisteren naar het spel van jonge pianovirtuozen.

Het Beverwijcksplein pianoconcert, dat dit jaar alweer voor de vijfde keer wordt gehouden, heeft als doel jong pianotalent een podium te bieden. Ook dit jaar is de organisatie weer op zoek naar jonge pianisten uit de regio.

Op twaalf september tijdens de Open Monumentendagen Dordrecht zal het concert plaatsvinden.
Bezoekers zijn van harte welkom om vanaf 14:00 tot 17:00 te komen genieten van dit muzikale evenement.

Aanmelden kan op de facebookpagina van Beverwijcksplein Pianoconcert, Jeannette van Wijngaarden op 06-14570497 of Jolanda Staat op 06-18530596. Aanmeldingen voor 11 juli.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.