Jehanne Hulsman te gast bij Studio De Witt

05 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Jehanne Hulsman te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 6 juni is Jehanne Hulsman de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Zij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit. Studio De Witt wordt deze keer live uitgezonden vanuit Khotinsky in het Energiehuis.

Derk Joost van der Linden verzorgt de techniek.

In het tweede uur zal er weer aandacht zijn voor de actualiteit in Dordrecht.

Studio De Witt, het bekende programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 FM tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.