Wegafsluitingen rondom Zomerkermis

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Wegafsluitingen rondom Zomerkermis

DORDRECHT - Van zaterdag 20 juni tot en met zondag 28 juni vindt de Zomerkermis plaats op de Spuiboulevard en Hellingen.

De opbouw begint dinsdag 16 juni om 20.00 uur. Vanaf dit moment tot en met maandag 29 juni 18.00 uur is de Spuiboulevard afgesloten voor verkeer vanaf de Houtkoperplaats tot aan de Spuiweg. De Hellingen is afgesloten tot aan het Papeterspad. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. De parkeergarages Spuihaven, Veemarkt en Achterom zijn tijdens de kermis bereikbaar.

Informatie
Meer informatie over de omleidingen tijdens de Zomerkermis is te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen. Op www.dordrecht.nl/parkeren vindt u informatie over waar u in Dordrecht kunt parkeren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.