Er is meer dan school

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Er is meer dan school

DORDRECHT - Basisschoolleerlingen van groep 1 tot en met 4 leren in een korte tijd enorm veel. De leergierigheid kenmerkt deze groep. De zomervakantie betekent natuurlijk niet dat het leerproces stilstaat. Speciaal voor de zomervakantie biedt de gemeente Dordrecht al deze leerlingen de derde editie van het educatieve magazine ‘Groeten uit…’ aan. Bert van de Burgt (wethouder Onderwijs) deelt donderdag 18 juni om 9.30 uur het blad uit aan 12 leerlingen van groep 2 van de Ammanschool. De wethouder doet dit tijdens een 'boerderijles' op de Stadsboerderij.

Groeten uit…
Het blad bevat laagdrempelige tips over wat ouders en hun kinderen deze zomer kunnen doen aan taal en rekenen, leuke tips om er op uit te gaan, voorleesverhalen, en weetjes over het onderwijs. Het centrale thema van Onderwijsstad 2015-2016 is 'Meer dan school'. Het magazine gaat hier ook op in door aan te geven waar kinderen buiten school om ook veel leren, bijvoorbeeld in het verenigingsleven of op een sportclub. Groeten uit… is ontwikkeld door de Rotterdamse CED-groep en is voorzien van lokale informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.