William Nederpelt gekozen tot Vice-President van de Europese Fietsersbond

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
William Nederpelt gekozen tot Vice-President van de Europese Fietsersbond

DORDRECHT - Onlangs is de 57-jarige Dordtenaar William Nederpelt in Frankrijk gekozen tot Vice-Voorzitter van de Europese Fietsersbond. (De ECF).

Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene vergadering in het zonnige Nantes in Frankrijk  Het aantal deelnemers aan deze vergadering was een record,  met meer dan 70 deelnemers en 41 organisaties uit meer dan 30 landen.

Tijdens deze ECF vergadering werden een aantal nieuwe bestuursleden gekozen, waaronder William Nederpelt, van de Nederlandse Fietsersbond als een van de nieuwe vice-voorzitters.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.